Supa cu ciuperci (de post)

de burdulea56 in Mancaruri de post, 21 Noi 2010 | 10883 vizualizari

 

Aceasta supica, este de post, insa daca nu postiti si doriti sa-i desavarsiti gustul, atunci puteti sa o consumati cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 ceapa,
  • 4 morcovi,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 1 radacina telina mica
  •  5-6 ciuperci mari
  •  1 ardei gras,
  • 2 linguri de orez
  •  2-3 catei de usturoi,
  • 1-2 linguri ulei de floarea-soarelui,
  • sare,
  • 1 legatura patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ciuperci (de post):

Mod de preparare: se pun la fiert 2,5 litri apa. Pana fierbe apa, pregatim zarzavatul(curatam apoi spalam morcovii, ceapa, patrunjelul, telina, ciupercile). Taiem cubulete morcovii, patrunjelul, telina, le punem la fiert, se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate bucatele, ardeiul gras curatat si taiat cubulete. Se adauga orezul spalat, cateii de usturoi maruntiti. Cand zarzavatul si orezul sunt fierte, se potriveste supa de sare, se da un clocot, se stinge focul, se adauga 1-2 linguri ulei, se presara patrunjelul verde taiat marunt. Aceasta supa este o supa usoara de post, dar daca nu postiti, se poate servi cu smantana. Este foarte gustoasa si hranitoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ciuperci (de post)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume